Bradley Smoker receptai

 Bradley karštai rūkyta lašiša

Jautiena

Vištiena

Kiauliena

Rūkytos jūros gėrybės

Kalakutas
Užsakykite naujienas apie naujus produktus

    Terminai


Sūdymas – tai maisto prisotinimas druska, tradicinis konservavimo būdas. Sūdomi būna kumpiai ir bekonai. Šį tradicinį konservavimo metodą galima pratęsti šaltu rūkymu.

Džiovinimas, naudojamas po sūdymą ir prieš šaltą rūkymą, pagerina rezultatą ir leidžia sumažinti rūkymo laiką.

Šaltas rūkymas – tai maisto rūkymo procesas, kuomet temperatūra būna mažesnė nei 40 C, arba kitaip – žemiau riebalų kepimo arba lydymosi temperatūros. Paprastai prieš šaltą rūkymą produktai dar yra sūdomi – kaip norint pagaminti rūkytą bekoną, kumpį ir žinoma rūkytą lašišą.

Karštas rūkymas – tai maisto rūkymo procesas, kuomet rūkymo metu maistas dar yra ir kepamas. Karštai rūkyti produktai nėra skirti laikyti ilgai – jie yra suvartojami gana greit po paruošimo, ir prieš rūkymą produktai negali būti sūdomi.

UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis