Negaliu įsivaizduoti kokio dydžio yra rūkykla ir kiek maisto galiu rūkyti?

 Kiek laiko trunka rūkyti maistą Bradley Smoker rūkykloje?

 Kur reikia laikyti rūkyklą, ar galima ją naudoti patalpoje?

 Kiek rūkykla išskiria dūmų?

 Kodėl taip svarbu šalti dūmai?

 Koks skirtumas tarp karštai ir šaltai rūkytų produktų?

 Kaip yra gaminami Bradley kvapo briketai?

 Kiek jau laiko Bradley gamina rūkyklas ir briketus?

 Kiek kainuoja išlaikyti Bradley Smoker rūkyklą?


Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Dažniausiai užduodami klausimai


 Negaliu įsivaizduoti kokio dydžio yra rūkykla ir kiek maisto galiu rūkyti?

Nors mūsų produktų aprašymuose yra nurodyti išmatavimai, bet suprantame ką turite omenyje. Greitai pateiksime nuotrauką, kurioje šalia rūkyklos stovi žmogus, ir kitą kur ji yra nešama – galėsite įsivaizduoti jos svorį.

 Kiek laiko trunka rūkyti maistą Bradley Smoker rūkykloje?

Laikas skirtingas ir priklauso nuo porcijų dydžio bei nuo to, ar rūkote karštai ar šaltai. Karštai rūkyti vištieną trunka 90 min - 2 val., šaltai rūkyti lašišą – 4-5 val., kumpį (šaltai rūkyti) 6 val., sūrį apie 3 valandas, skumbrę apie 45 minutes. Tikriausiai tai daug trumpiau nei jums galėjo pasirodyti iš pradžių.

 Kur reikia laikyti rūkyklą, ar galima ją naudoti patalpoje?

Bradley Smoker rūkykloje yra rūkoma natūraliai, o tai reiškia kad dūmai kyla per kabiną ir išeina per ventiliacinę angą viršuje. Rūkykla be papildomos ištraukiamos ventiliacijos skirta naudoti lauke, ir yra pakankamai lengva – ją galima pernešti iš laikymo vietos į lauką.

Tačiau pritaikius dūmų ištraukimo mechanizmą, galima rūkyklą naudoti ir patalpoje. Tam tiktų ir paprastas didesnio galingumo virtuvinis garų surinkėjas.

 Kiek rūkykla išskiria dūmų?

Per daug, kad būtų galima naudoti uždaroje patalpoje be priverstinės ventiliacijos. Bet atvirame lauke arba pavėsinėje dūmai greitai išsisklaido. 

 Kodėl taip svarbu šalti dūmai?

Dūmų be karščio sudarymas yra geriausias būdas kontroliuoti rūkomo maisto skonį ir aromatą. Daugumoje rūkyklų karštis susidaro, nes yra deginamas medis. O kuomet medis jau dega pats savaime, išskiria labai daug karščio ir temperatūros rūkykloje kontroliuoti nebeįmanoma. Maistas bus gerokai skanesnis ir aromatingesnis, kuomet bus išrūkytas griežtai kontroliuojant temperatūrą ir dūmų kiekį. Skaitykite mūsų informaciją apie šaltą rūkymą receptų puslapyje.

 Koks skirtumas tarp karštai ir šaltai rūkytų produktų?

Didžioji dalis rūkytų produktų yra gaminama pardavimui, ir yra sūdyti bei rūkyti šaltai. Šaltai rūkoma paprastai iki 40 C laipsnių arba iki riebalų lydymosi temperatūros. Karštis pridedamas rūkymo pabaigoje dėl estetikos ir aromato. Karštai rūkyti produktai nereikalauja sūdymo ir atrodo, kvepia bei skoniu panašūs į keptus produktus. Skaitykite apie karštą rūkymą mūsų receptų puslapyje.

 Kaip yra gaminami Bradley kvapo briketai?

Tai yra paslaptis. Galime pasakyti tiek, kad jie yra gaminami iš visiškai natūralių produktų, o mediena yra švari ir prieš panaudojimą briketams nebuvo naudojama kur kitur. Briketai visais atžvilgiais yra ekologiški.

 Kiek jau laiko Bradley gamina rūkyklas ir briketus?

Bradley Technologies Inc gamina rūkyklas restoranams ir viešbučiams jau daugiau nei 20 metų. Daugybė geriausių pasaulio viešbučių savo maisto ruošimui naudoja Bradley Smoker rūkyklas.

 Kiek kainuoja išlaikyti Bradley Smoker rūkyklą?

Nepertraukiamo maisto rūkymo metu briketų, kurių yra sunaudojama po vieną per 20 minučių, kaina sudaro mažiau nei 1,4 Eur per valandą.

UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis