Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Kalakuto krūtinėlė


Kalakutas sūdomas įvairiai. Jei šiek tiek ilgiau palaikysite jį sūryme, gausite švelnaus kumpio skonį. Pabandykite šį sausą sūdymą. Jis suteiks lengvą skonį, labai tinka sumuštiniams.

Sudedamosios dalys:

1.44 kg kalakuto krūtinėlės suktinuko, be kaulo
125 ml (1/2 st.) rupios druskos
30 ml (2 š.) rudojo cukraus
5 ml (1 š.) smulkiai kapotų šviežių čiobrelių
papildomai čiobrelių rūkymui

Paruošimas:
Perkirpkite virvutę, sutvirtinančią kalakuto suktinuką. Suktinuką tuoj pat nusausinkite, sudėkite sumaišytus produktus į suktinuką ir vėl jį susukite. Likusiu produktų mišiniu įtrinkite suktinuko paviršių. Dėkite mėsą ant stiklinio ar keraminio padėklo, apdenkite ir per naktį palaikykite šaldytuve.

Rūkymas:
Nuimkite suktinuką nuo padėklo, gerai nuplaukite ir tuoj pat nusausinkite. Palikite 1–2 valandom pastovėti. Įkaitinkite rūkyklą iki 100 °C (220° F). Kepimo groteles ištrinkite aliejumi ir čiobreliais, dėkite mėsą ant grotelių ir kepkite dūmuose 2–5 valandas arba kol termometras rodys 60° C (140 F°). Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties.

UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis