Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Marinuotos rūkytos jūros gėrybės


Šis skanus padažas gali būti naudojamas kaip salotų užpilas ar padažas.

Sudedamosios dalys:
750 g didelių šviežių jūros šukučių ar lukštentų krevečių
50 ml (1 st.) pjaustytų žaliųjų svogūnų
Po 125 ml (1/2 st.) augalinio aliejaus, sojų padažo, sausojo chereso
50 ml (1/4 st.) kapoto imbiero
15 ml (1 š.) cukraus (pagal skonį)

Paruošimas:
Keraminiame inde sumaišykite žaliuosius svogūnus, aliejų, sojų padažą, cheresą, imbierą ir cukrų. Į paruoštą masę sudėkite jūros šukutes ar krevetes ir leiskite maždaug 30 minučių pasimarinuoti kambario temperatūroje. Nusausinkite, marinatą palikite, o marinuotas jūros gėrybes dėkite ant aliejumi išteptų grotelių, dar kartą apšlakstykite jūros gėrybes marinatu.

Rūkymas:
Naudokite anksčiau nurodytą įprastą rūkytų jūros gėrybių receptą.

Patiekiama:
Dėkite marinuotas rūkytas jūros gėrybes ant suplėšytų salotų lapų. Apšlakstykite marinatu ir likusį, supylę į dubenėlį, patiekite kartu su patiekalu.
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis