Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Rūkytų austrių suktinukai


Pagal šį receptą pagaminsite 1 vidutinio dydžio suktinuką.

Sudedamosios dalys:
1 česnako skiltelė
2 žalieji svogūnai
1–250 g pakelio kambario temperatūros kreminio sūrio
25 ml (1–1/2 š.) majonezo
5 ml (1 a. š.) Vorčesterio padažo
Pasirinktinai truputį Tabasko padažo
10 vidutinio dydžio rūkytų ar virtų austrių
45 ml (3 š.) smulkiai kapotų petražolių

Paruošimas:
Dubenyje sumaišykite kapotą česnaką ir svogūnus, pridėkite kreminio sūrio, majonezo, Vorčesterio padažo ir Tabasko padažo. Masę paskleiskite ant aliuminio folijos ir suformuokite 20 x 20 cm dydžio kvadratą. Rūkytas austres išdėliokite ant kreminio sūrio mišinio, suvyniokite jas į plastikinį maišelį ir padėkite į šaldytuvą 2–3 valandoms arba kol sustings.

Patiekiama:
Su folija susukite kaip želė suktinuką. Metaline mentele ar peiliu išstumkite mišinį iš folijos, suformuokite rąsto formą ir ją apibarstykite petražolėmis. Patiekite su krekeriais ar bandelėmis. Pastaba: uždengtas šis patiekalas šaldytuve išsilaiko iki 3dienų.
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis