Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Kiaulienos šonkauliukai


Sudedamosios dalys:

1,5 kg kiaulienos šonkauliukų saldžiarūgštis padažas (receptas pateikiamas toliau)

Paruošimas:

Įkaitintoje 180 °C (350 °F) orkaitėje ant grotelių patieskite kepimo popierių ir ant jo 1 valandą pakepinkite šonkauliukus.

Rūkymas:

Įkaitinkite rūkyklą iki 100 °C (220 F°). Išimkite šonkauliukus iš orkaitės ir uždėkite ant aliejumi išteptų rūkyklos grotelių. Gausiai apšlakstykite šonkauliukus saldžiarūgščiu padažu. Dūmuose kepkite apie 2,5–3 valandas arba kol bus visiškai iškepę. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties.

Rezultatas:
Mėsa turi būti minkšta ir lengvai skirtis nuo kaulų.
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis