|
|
Kiaulienos šonkauliukai

Sudedamosios dalys:
1,5 kg kiaulienos šonkauliukų saldžiarūgštis padažas (receptas pateikiamas toliau)
Paruošimas:
Įkaitintoje 180 °C (350 °F) orkaitėje ant grotelių patieskite kepimo popierių ir ant jo 1 valandą pakepinkite šonkauliukus.
Rūkymas:
Įkaitinkite rūkyklą iki 100 °C (220 F°). Išimkite šonkauliukus iš orkaitės ir uždėkite ant aliejumi išteptų rūkyklos grotelių. Gausiai apšlakstykite šonkauliukus saldžiarūgščiu padažu. Dūmuose kepkite apie 2,5–3 valandas arba kol bus visiškai iškepę. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties.
Rezultatas:
Mėsa turi būti minkšta ir lengvai skirtis nuo kaulų.
|
|
|
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis |