Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Kapota kiauliena su garstyčiomis


Čia pateiktas garstyčių padažo receptas puikiai tinka ir su kitaip pjaustyta kiauliena, kalakutu ir netgi žuvimi!

Sudedamosios dalys:
6 kapotos kiaulienos nugarinės gabalai
75 ml (1/3 st.) trintų Dijon garstyčių
45 ml (3 š.) medaus
30 ml (2 š.) augalinio aliejaus
15 ml (1 š.) raudonojo vyno acto
15 ml (1 š.) kapotų žolelių: šalavijų, rozmarinų ir / ar čiobrelių
Druskos ir pipirų pagal skonį

Paruošimas:
Riebalų perteklių nupjaukite nuo mėsos, tuoj pat nusausinkite ir dėkite į stiklinį ar keraminį kepimo indą. Kiaulienos gabalėlius užpilkite minėtų produktų marinatu, pavartykite mėsą, kad visos pusės pasidengtų. Palikite pastovėti.

Rūkymas:
Rūkyklą įkaitinkite iki 90–100 °C (190–220 °F). Palikite truputį garstyčių padažo ant mėsos gabalėlių ir dėkite juos ant aliejumi išteptų vidurinių grotelių. Kepkite dūmuose apie 3–4 valandas arba kol mėsos gabalėliai bus iškepę. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties.

Rezultatas:

Kiaulienos gabalėliai turi būti drėgni ir minkšti.

Patiekiama:
Patiekite likusį padažą užpylę ant mėsos gabalėlių.
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis