Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Įdarytas nugarinės kepsnys


Šiame kepsnyje švieži rozmarinai išryškina įvairių vaisių įdaro skonį. Norint išgauti švelnesnį dūmų skonį, dūmuose mėsą kepkite perpus trumpiau, nei nurodyta, ir maždaug valandą įkaitintoje 180 °C (350 °F) orkaitėje.

Sudedamosios dalys:
1.5 kg kiaulienos muštos nugarinės
5 džiovintos grubiai sukapotos kriaušės
10 džiovintų grubiai kapotų abrikosų
10 džiovintų grubiai kapotų slyvų be kauliukų
5 ml (1 a.š.) smulkiai kapoto rozmarino
125 ml (1/2 st.) raudonojo ar baltojo vyno

Paruošimas:
Riebalų perteklių nupjaukite nuo mėsos ir tuoj pat nusausinkite. Mažame dubenėlyje vyne apie 20 minučių pamarinuokite kriaušes, abrikosus, slyvas ir rozmarinus. Nuvarvinkite likusį marinatą. Išskleiskite išmuštą mėsą ir į vidurį sudėkite vaisius. Suvyniokite ir tvirtai suriškite virvute. Vyniotinio išorę įtrinkite likusiu marinatu.

Rūkymas:

Rūkyklą įkaitinkite iki 80–90 °C (175–190 °F). Ant aliejumi išteptų grotelių dėkite mėsą ir kepkite dūmuose apie 6–7 valandas arba kol mėsos termometras rodys 65–70°C (150–160° F). Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties.

Rezultatas:
Mėsa turi būti drėgna ir minkšta. Prieš pjaustydami, leiskite mėsai šiek tiek pastovėti.

UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis