Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Tandori stiliaus rūkytas viščiukas


Sudedamosios dalys:
6 viščiukų puselės ar šlaunelės
15–30 ml (1–2 š.) rupios druskos
3 kapotos česnako skiltelės
1/2 citrinos
250 ml (1 st.) natūralaus jogurto
Po 5 ml (1 a. š.) kiekvienų rytų Indijos prieskonių:
kmynų sėklų, koriandų sėklų, saldžiųjų krapų sėklų, neskaldytų juodųjų pipirų, kaleno pipirų ir paprikų.

Paruošimas:

Sumalkite viską pipirmale. Viščiuko odoje iešmu padarykite daug mažų skylučių. Citrinos puseleįtrinkite viščiuko odelę druska ir česnaku. Dideliame stikliniame ar keraminiame inde sumaišykite jogurtą ir prieskonius, gauta mase gerai įtrinkite viščiuko gabaliukus, sudėkite į dubenį, uždenkite ir nakčiai palikite šaldytuve.

Rūkymas:

Išimkite iš marinato ir nuvarvinkite sultis. Įkaitinkite rūkyklą iki maždaug 100 °C (220 °F). Uždarykite sklendę. Ant aliejumi išteptų grotelių dėkite mėsą odele žemyn. Kepkite dūmuose apie 3–4 val. arba kol mėsos termometras rodys 60–70 °C (140–160 °F). Po 2 valandų šiek tiek pradarykite sklendę. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties. Rūkymo metu apsukite groteles.

UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis