Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Rūkyto viščiuko salotos


Sudedamosios dalys:
1 l (4 st.) smulkinto rūkyto kepto viščiuko
125 g įstrižai pjaustytų snieginių žirnių
7 pjaustyti vandens kaštonai
4 įstrižai pjaustyti žalieji svogūnai
125 ml (1/2 st.) pakepintų sezamo sėklų

Padažas:
30 ml (2 š.) sausojo chereso ar acto balzamo
25 ml (1 1/2 š.) šviežių citrinos sulčių
15 ml (1 š.) Dijon garstyčių
15 ml (1 š.) tamsiojo sojų padažo
5 ml (1 a.š.) cukraus
2 ml (1/2 a.š.) smulkinto imbiero
60 ml (4 š.) alyvuogių aliejaus
60 ml (4 a.š.) saulėgrąžų aliejaus
Tabasko padažas pasirinktinai

Paruošimas:

Į dubenį sudėkite viščiuką, snieginius žirnius, vandens kaštonus, svogūnus, sezamo sėklas, druską ir pipirus, lengvai viską išmaišykite. Sudėkite cheresą, citrinos sultis, garstyčias, sojų padažą, cukrų ir imbierą, gerai išmaišykite. Palaipsniui pilkite aliejaus, nuolatos maišykite, kol masė pasidarys vientisa. Pagal skonį pridėkite Tabasko padažo. Apipilkite viščiuką ir dar kartą viską gerai išmaišykite.

Patiekite:
Atšaldytą ar kambario temperatūros.
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis