Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas


4 porcijos

Sudedamosios dalys:

1 kg viščiuko krūtinėlės su kaulu
45 ml (3 š.) Hoi Sin padažo (galite rasti kinų kvartaluose)
Po 30 ml (2 š.) baltojo vyno acto, chereso, vandens ir aliejaus

Paruošimas:

Nuo viščiuko krūtinėlės nuimkite odelę ir pašalinkite kuo daugiau riebalų. Nedideliame inde užvirkite Hoi Sin padažą, actą, cheresą, vandenį ir aliejų, sumažinę ugnį dar 1–2 minutes pavirkite. Atšaldykite. Aptepkite marinatu visus viščiuko gabaliukus, gerai įtrinkite. Palikite viščiuką stovėti kambario temperatūroje 2 valandoms.

Rūkymas:
Įkaitinkite rūkyklą iki maždaug 85–100 °C (185–220 °F). Dėkite viščiuką ant aliejumi išteptų grotelių ir kepkite dūmuose maždaug 1,5– 2,5 valandos arba kol termometras rodys 55–60 °C (130–140 °F). Rūkymo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties.
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis