Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Viščiukas įprastai


Viščiukui pagaminti yra daugybė padažų, marinatų ir sūrymų. Šioje knygelėje pateikiame dar vieną būdą, kuris jums tikriausiai patiks.

Sudedamosios dalys:
1,5–2 kg viščiuko
1/3 st. (75 ml) klevų sirupo
1/3 st. (75 ml) Sifto Quik sūrymas (rasite daugelyje prekybos centrų)

Paruošimas:

Išvalykite viščiuką ir suriškite. Sumaišykite sirupą su Quik sūrymu ir marinatu ištepkite viščiuką.

Rūkymas:

Įkaitinkite rūkyklą iki maždaug 100 °C (220 °F). Dėkite viščiuką ant aliejumi išteptų vidurinių rūkyklos grotelių. Sklendė gali būti uždaryta arba atidaryta. Parūkykite viščiuką 4–5 valandas, kas 2 valandas pašlakstydami klevų sirupo mišiniu. Jei viščiukas yra kepamas ant atskirų grotelių, nuolat jį vis apsukite. Kai termometras rodys 60–70 °C (140–160 °F), viščiukas bus išsirūkęs. Rūkymo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties. Po 3 valandų galite išjungti dūmus, bet tai priklauso nuo norimo dūmų kiekio.
Pastaba: jei šis sūrymas jums pasirodys per sūrus, naudokite mūsų siūlomą garstyčių receptą.
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis