Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Aštrus daržovių padažas


Sudedamosios dalys:
Likęs marinatas
375 ml (11/2 st.) jautienos sultinio
250 g šviežių pjaustytų grybų
250 g šviežių pjaustytų svogūnėlių
2 vidutinio dydžio pjaustytos morkos
60 ml (4 š.) miltų
60 ml (4 š.) sviesto

Virimas:
Virkite likusį marinatą ir jautienos sultinį vidutinio dydžio puode. Sumažinkite ugnį ir virkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Perkoškite, išgriebę svogūnus, česnaką ir žoleles, skystimą supilkite atgal į puodą. Sudėkite grybus, svogūnus ir morkas. Virkite ant silpnos ugnies, kol daržovės suminkštės. Sumaišykite miltus su sviestu ir pusę šio mišinio maišydami supilkite į sultinį. Virdami nuolatos maišykite vis pridėdami miltų ir sviesto mišinio, kol masė taps tiršta ir vientisa.

UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis