Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Bekaulių šonkauliukų kepsnys


Virtą jautieną rūkykite, kol suminkštės. Pagaminkite aštrių daržovių marinatą ir užpilkite ant bulvių.

Sudedamosios dalys:
1,5 kg šonkauliukų be kaulo
1 vidutinis pjaustytas svogūnas
1 lauro lapas
po žiupsnelį čiobrelių, melisos ar oregano
30 ml (2 š.) aliejaus
2 skiltelės smulkinto česnako
500 ml (2 st.) raudonojo vyno

Paruošimas:
Pašalinkite riebalų perteklių nuo mėsos ir dėkite ją į orui nelaidų indą. Sumaišykite likusius produktus, supilkite į tą patį indą ir sandariai uždarykite. Palaikykite per naktį šaldytuve, retkarčiais pavartykite.

Rūkymas:
Išimkite iš marinato ir nusausinkite. Marinatą palikite, jo dar prireiks. Įkaitinkite rūkyklą iki 100 °C (220 °F) temperatūros. Dėkite kepsnį ant aliejumi išteptų grotelių ir kepkite 7–8 valandas arba tol, kol termometras rodys 65 °C / 150 °F.

Paruošta patiekimui:
Prieš patiekdami leiskite pastovėti 10 minučių. Rekomenduojame valgyti su aštriu daržovių padažu.

UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis