Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Šonkauliukai pagal Maui receptą


4–6 porcijos. Po 2 šonkauliukus kiekvienam asmeniui.

Sudedamosios dalys:

1,5 kg nedidelių jautienos šonkauliukų, gali būti su kaulu ar be jo.
Pagal Maui šonkauliukų receptą paruoštas marinatas.

Paruošimas:

180 °C (350 °F) temperatūroje 1 valandą apkepinkite šonkauliukus ant grotelių. Pagaminkite padažą ir supilkite į maišelį, ten pat sudėkite šonkauliukus ir palikite nakčiai pasimarinuoti, retkarčiais pavartykite. Pastaba: jei naudojate bekaulius šonkauliukus, perpjaukite juos išilgai pusiau – bus plonesni gabaliukai.

Rūkymas:
Įkaitinkite rūkyklą iki maždaug 100 °C (220 °F). Išimkite šonkauliukus iš marinato, palikdami sultis, ir dėkite juos ant aliejumi išteptų grotelių. Dūmuose kepkite maždaug 2,5–3,5 valandos, nuolat apšlakstydami likusiu marinatu. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties.

Rezultatas:

Mėsa turi būt labai minkšta ir lengvai skirtis nuo kaulų.
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis