Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Įdaryta šoninė


6 porcijos
Puikiai tinka vaišėms. Ši marinuota ir rūkyta įdaryta šoninė skani tiek karšta, tiek ir šalta. Lengvai pjaustoma kambario temperatūroje.

Sudedamosios dalys:

Maždaug 750 g marinuotos šoninės
1 vidutinio dydžio morka, pjaustyta griežinėliais ir truputį apvirta
1 vidutinio dydžio paprika, supjaustyta ir truputį apvirta
2 riekės kubeliais pjaustytos duonos
1 kiaušinis
žolelių, druskos ir pipirų pagal skonį

Paruošimas:
Sumaišykite įdaro produktus. Išilgai pjaustykite šoninę (lyg atverstumet knygą) Neperpjaukite nugarėlės. Išskleiskite ir mėsos paviršių padenkite įdaru. Suvyniokite ir per kelias vietas suriškite virtuvine virvele.
Rūkymas:
Įkaitinkite rūkyklą iki maždaug 100 °C (220 °F). Mėsą suvilgykite marinatu. Dėkite mėsą ant grotelių siūle į viršų. Dūmuose kepkite 95–100 °C temperatūroje apie 1–2 valandas ant vidurinių rūkyklos grotelių arba kol mėsos termometras rodys 55 °C (130 °F) – 65 °C (150 °F) (nuo pusžalės iki vidutiniškai iškepusios mėsos). Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties. Kas pusvalandį mėsą apšlakstykite, kad ji neperdžiūtų.
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis