Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
 Rūkyta sūdyta jautiena
 Rūkyta malta jautiena
 Marinuota šoninė
 Įdaryta šoninė
 Šonkauliukai pagal Maui receptą
 Maui šonkauliukų marinatas
 Bekaulių šonkauliukų kepsnys
 Aštrus daržovių padažas
 Grakiškas Pasticcio
Vištiena
 Viščiukas įprastai
 Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
 Rūkyto viščiuko salotos
 Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
 Kiaulienos kepsnys
 Įdarytas nugarinės kepsnys
 Kapota kiauliena su garstyčiomis
 Garstyčių padažas
 Kiaulienos šonkauliukai
 Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytų austrių suktinukai
 Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
 Rūkytas gravloksas
Kalakutas
 Kalakuto krutinėlė
 Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Marinuota šoninė


Įprastas receptas - 6 – 8 porcijoms
Plonai supjaustyta šoninė gali būti patiekiama su ryžiais ir apkepintomis daržovėmis.

Sudedamosios dalys:

Maždaug 750 g šoninės
30 ml (2 š.) aliejaus
45 ml (3 š.) terijaki padažo
60 ml (4 š.) raudonųjų vynuogių acto
5 ml (1 a.š.) smulkiai kapoto imbiero
1 skiltelė smulkinto česnako

Paruošimas:

Iš abiejų pusių kryžmiškai įpjaukite šoninę. Įdėkite į maišelį, sudėkite marinato sudedamąsias dalis ir gerai užriškite maišelį. Atšaldykite per naktį ar kelioms valandoms palikite kambario temperatūroje, retkarčiais apverskite.

Rūkymas:

Įkaitinkite rūkyklą iki maždaug 95–100 °C (200–220 °F). Išimkite mėsą iš maišelio, marinatą palikite mėsai apšlakstyti. Dūmuose kepkite 1–2 valandas ant vidurinių rūkyklos grotelių arba kol mėsos termometras rodys 55 °C (130 °F) – 65 °C (150 °F) (nuo pusžalės iki vidutiniškai iškepusios mėsos). Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties. Kas pusvalandį mėsą apšlakstykite, kad ji neperdžiūtų.

Patiekiama:
Išimkite iš rūkyklos ir prieš pjaustydami leiskite pastovėti 10 minučių. Pjaustykite įstrižai rievių, plonais gabaliukais.
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis