Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
Rūkyta sūdyta jautiena
Rūkyta malta jautiena
Marinuota šoninė
Įdaryta šoninė
Šonkauliukai pagal Maui receptą
Maui šonkauliukų marinatas
Bekaulių šonkauliukų kepsnys
Aštrus daržovių padažas
Grakiškas Pasticcio
Vištiena
Viščiukas įprastai
Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
Rūkyto viščiuko salotos
Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
Kiaulienos kepsnys
Įdarytas nugarinės kepsnys
Kapota kiauliena su garstyčiomis
Garstyčių padažas
Kiaulienos šonkauliukai
Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
Rūkytos jūros gėrybės
Rūkytų austrių suktinukai
Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
Rūkytas gravloksas
Kalakutas
Kalakuto krutinėlė
Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Rūkyta malta jautiena


Dūmuose kepta malta jautiena (daržovės) - tai dar vienas ypatingų skonių matmuo jau pažįstamiems patiekalams – lazanijai ir kitiems troškintiems patiekalams.

Sudedamosios dalys:
Malta jautiena

Rūkymas:
Įkaitinkite rūkyklą iki maždaug 95–100 °C (200–220 °F). Susmulkinkite mėsą ir sudėkite ją į keraminę kepimo formą. Kepkite ant žemesniųjų rūkyklos grotelių. Dūmuose kepama apie 1 valandą, arba kol mėsa įgauna skonį, bet visiškai neiškepkite. Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties. Kiaurasamčiu išgriebkite mėsą į indą. Nugriebkite taukus. Tęskite rūkymą pagal jūsų pasirinktą receptą.

UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis