Populiarioji Bradley karštai rūkyta lašiša
Jautiena
Rūkyta sūdyta jautiena
Rūkyta malta jautiena
Marinuota šoninė
Įdaryta šoninė
Šonkauliukai pagal Maui receptą
Maui šonkauliukų marinatas
Bekaulių šonkauliukų kepsnys
Aštrus daržovių padažas
Grakiškas Pasticcio
Vištiena
Viščiukas įprastai
Pagal tolimųjų rytų regiono receptą paruoštas viščiukas
Rūkyto viščiuko salotos
Tandori stiliaus rūkytas viščiukas
Kiauliena
Kiaulienos kepsnys
Įdarytas nugarinės kepsnys
Kapota kiauliena su garstyčiomis
Garstyčių padažas
Kiaulienos šonkauliukai
Saldžiarūgštis šonkauliukų padažas
Rūkytos jūros gėrybės
Rūkytos jūros gėrybės
Rūkytų austrių suktinukai
Marinuotos rūkytos jūros gėrybės
Rūkytas gravloksas
Kalakutas
Kalakuto krutinėlė
Įdaryti kalakuto suktinukai

Užsakykite naujienas apie naujus produktus
Rūkyta sūdyta jautiena


Sudedamosios dalys:
750 g žalios sūdytos jautienos išpjovos

Rūkymas:
Įkaitinkite rūkyklą iki maždaug 100 °C (220 °F). Iš dalies atidarykite sklendę ir sumažinkite karštį viena ar dviem padalomis, iki 90 °C (190 °F). Ant aliejumi išteptų grotelių dėkite žalią mėsą. Kepkite dūmuose apie 5–6 valandas arba kol mėsa iškeps. Termometras turėtų rodyti 70 °C (160 °F). Kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo oro sąlygų ir vėjo krypties. Dūmus galite išjungti po 4 valandų arba kai pagal skonį mėsa yra pakankamai išrūkyta.

Patiekiama:
Pagal rieves supjaustykite mėsą labai plonai. Laikykite šaldytuve.
UAB "Akmens statyba" (c) 2007 Visos teisės saugomos | pagaminta rankomis